L'alcalde de Castelló, Alberto Fabra, serà el successor de Camps com a president de la Generalitat

La Junta dels populars l'ha triat per ocupar el càrrec i també serà el president del partit a la comunitat

L'actual alcalde de Castelló , Alberto Fabra , serà el successor de Francisco Camps a la presidència de la Generalitat després de la dimissió que ha presentat Camps aquesta tarda. Així ho han confirmat aquest vespre fonts del Partit Popular després de reunir-se d'urgència per triar el substitut de Camps. Fabra té un perfil polític moderat, és castellanoparlant i és un home de la confiança de Mariano Rajoy.

Alberto Fabra Part ( Castelló , 1964 ) és diputat autonòmic des de 2007 i regidor de l' Ajuntament de Castelló des de 1991 , així com a alcalde d'aquesta ciutat des de 2005 . El novembre de 2009 va ser nomenat coordinador del PPCV i des de llavors ha anat guanyant pes en el partit i se li ha postulat com un dels possibles successors de Camps .

Tot i la coincidència en cognoms, Alberto Fabra no té relació familiar amb el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra –implicat en un altre cas investigat judicialment–, encara que Alberto també té un germà que es diu Carlos. Durant la campanya electoral de les municipals, l'alcalde de Castelló va haver de desfer aquest malentès.