Publicitat
Publicitat

Alberto Fernández Díaz: "Mas no s'ha de posar darrere d'una pancarta, sinó davant d'un projecte"

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha dit a Catalunya Ràdio que "toca una Diada d'unitat i no de confrontació, contra la crisi i no contra Espanya"

El president del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha dit a Catalunya Ràdio que Artur Mas no s'hauria de posar darrere una pancarta, sinó que "s'ha de posar davant d'un projecte de diàleg", en referència a la possible participació del Mas a la manifestació el dia de la Diada. En aquest sentit, Fernández Díaz ha explicat que el PP tindrà el paper "dels últims anys", posant l'accent a "tot el què ens uneix i no al què ens separa". Per això, ha remarcat que "toca una Diada d'unitat i no de confrontació, una Diada contra la crisi i no contra Espanya".

Preguntat pel pacte fiscal, Fernández Díaz ha assegurat que el millor acord per a Catalunya és "un millor acord econòmic a Espanya", perquè de la crisi "o en sortim tots junts o ens enfonsarem tots alhora", ha dit.

Fernández Díaz ha dit que Rajoy ha enviat la carta a Artur Mas dient que "estudiarà" el pacte fiscal com a resposta a la carta que el president català va enviar a Rajoy, i no pas com un acte per rebaixar la tensió abans de la Diada. El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha afegit que la voluntat de Rajoy de dialogar pel pacte fiscal "és una actitud molt catalana".

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT