Política 11/05/2011

Alberto Fernández: "Els immigrants han de certificar que no vénen a robar"

El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona assegura que "aquí no hi cap tothom, encara que el cor ens digui una altra cosa"

Jordi Nicolás Soler
2 min
Alberto Fernández, a 'Els matins' de TV3

Barcelona"Els immigrants han de certificar que no vénen a robar", ha assegurat Alberto Fernández, alcaldable del PP a l'Ajuntament de Barcelona, en una entrevista a TV3. Fernández ha culpat les polítiques d'immigració actuals dels prejudicis envers els immigrants. Tot seguit ha proposat "un certificat que avali la bona conducta" quan un immigrant vulgui renovar els seus papers. Aquest certificat, al parer de Fernández, ha de ser "un premi per aquells immigrants que compleixin". Tot i així, el dirigent popular ha defugit qualsevol acusació de xenofòbia: "Mantinc aquest discurs perquè és coherent amb el que penso i perquè crec que és el millor per a Barcelona". A més, ha dit que "aquí no hi cap tothom, encara que el cor ens digui una altra cosa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa als delinqüents autòctons, Fernández ha afirmat que "aquests han d'anar a la presó i complir la condemna íntegrament" i ha denunciat que "amb el Codi Penal defensat per Trias i Hereu, els delinqüents només aniran a la presó els caps de setmana".

Nudisme i civisme

"Si va sense samarreta, denúncia al canto. S'ha de multar, perquè és una falta de respecte i una norma de civisme", ha dit Fernández, en referència a la normativa aprovada recentment per l'Ajuntament de Barcelona que prohibeix el nudisme i el seminudisme als carrers de la ciutat. El problema de la normativa, però, és que, segons Fernández "no s'ha concretat què és nudisme o seminudisme".

Trias, Hereu, Portabella i Laporta

Sobre els seus rivals a les eleccions municipals del 22 de maig, Fernández Diaz, ha criticat que "en moltes coses, Trias i Hereu són el mateix. Per exemple, Hereu va poder fer la consulta de la Diagonal perquè Trias hi va votar a favor. Pel que fa a Jordi Portabella, ha dit que ha ajudat Hereu molts cops "malgrat que ara se n'amagui" i ha descartat qualsevol mena de pacte amb la seva formació, ja que no faria regidor Joan Laporta "perquè és a les meves Antípodes".

stats