Política 02/10/2012

Fabra: "La Conferència de Presidents ha estat exemplar perquè ha primat el sentit d'estat"

El president de la Generalitat Valenciana lloa el paper de les comunitats que no estan en mans del PP i veu una "gran notícia" que de la reunió n'hagi sortit un document aprovat per unanimitat

Oriol March
1 min

MadridEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha valorat molt positivament la Conferència de Presidents autonòmics que s'ha celebrat avui al Senat. "La gran notícia és que ens hem posat d'acord per unanimitat", ha emfasitzat Fabra en roda de premsa. "La reunió ha estat exemplar perquè ha primat el sentit d'estat", ha considerat el president valencià, que ha hagut de respondre preguntes incòmodes sobre noves imputacions al PP valencià. "Una imputació no és culpabilitat", ha reiterat Fabra. Això sí: també ha dit que si els imputats tenen responsabilitats públiques, han de deixar-les.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder valencià ha elogiat el paper de les comunitats que no estan en mans del PP –Catalunya, Andalusia, Euskadi, Canàries– i ha considerat que han interpretat bé que avui era el moment de "sumar". "Vull agrair el seu compromís i el seu suport", ha considerat Fabra.

Pel que fa a la intervenció del president de la Generalitat, Artur Mas, el seu homòleg valencià l'ha considerat "modèlica" i ha valorat que avui no era el dia per plantejar qüestions com l'estat propi.

stats