Política 28/09/2015

Albiol demana "respecte" a Aznar per la feina del PP a Catalunya

Ara
1 min
El 'Robin Hood dels bancs' no es presenta al judici Vil·la Urània quedarà com està i serà un casal d'avis L'oposició tomba l'ajut  als llibres de text d'Albiol

MadridEl cap de llista del PP el 27–S, Xavier García Albiol, ha respost a les crítiques de José María Aznar dient que el treball del seu partit a Catalunya "mereix respecte" perquè l'ha fet "en unes condicions molt complicades, difícils i amb una incomprensió immerescuda". Aznar havia assegurat que el PP va rebre diumenge el "cinquè avís" electoral i que ha quedat davant "el pitjor escenari possible" després dels resultats electorals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular ha admès que el seu partit ha de revisar errors i buscar solucions als seus fracassos a les urnes de cara a les eleccions espanyoles de finals d'any, però ha defensat el treball realitzat durant els últims anys.

Albiol ha expressat el seu respecte a Aznar i ha assegurat que està convençut que els seus comentaris no són "un cop en contra de ningú" i que "planteja una reflexió que s'escoltarà amb molt respecte venint de qui ve".

stats