Política 22/09/2017

Albiol denuncia Puigdemont a l'Autoritat de Protecció de Dades per utilitzar les seves dades per al referèndum

El PP penjarà a la seva web una còpia de la denúncia perquè altres ciutadans facin el mateix

Europa Press
1 min
Albiol en roda de premsa aquest dijous.

BarcelonaEl líder del PP català, Xavier García Albiol, ha presentat aquest divendres una denúncia contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades per haver utilitzat les seves dades personals per al cens del referèndum independentista de l'1 d'octubre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als mitjans davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, ha explicat que aquest dijous va introduir el seu DNI a la web que va anunciar Puigdemont en la qual els catalans poden consultar on han d'anar a votar l'1 d'octubre. "Vaig introduir les meves dades i al web hi va aparèixer la direcció del col·legi electoral, la taula i la secció censal, que és l'habitual que em correspon en les eleccions democràtiques", ha dit Albiol, que ha indicat que dilluns presentarà la mateixa denúncia a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

A més, el partit penjarà a la seva web una còpia de la denúncia perquè altres ciutadans la utilitzin de referència i facin el mateix: "Faig una crida a tots els catalans que estiguin farts del Procés a ser valents i a presentar una denúncia. Amb les dades personals no s'hi juga".

stats