Publicitat
Publicitat

Albiol aplaudeix els xiulets a Puigdemont en un acte a Badalona

El líder del PP català assegura que és la reacció de la Catalunya que el Govern "pretén convertir en invisible" i s'enfronta a Twitter amb una alt càrrec del Govern

El president del PP català, Xavier García Albiol, ha celebrat a través del seu compte de Twitter els xiulets d'alguns dels assistents a un acte celebrat ahir al barri de Llefià, a Badalona, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Albiol ha assegurat que aquesta és la reacció "de la Catalunya que Puigdemont i l'alcaldessa de la CUP [es refereix a l'alcaldessa de Guanyem Badalona en Comú, Dolors Sabater]  pretenen convertir en invisible".

Alguns usuaris de Twitter, però, s'han afanyat a fer hemeroteca i recordar a García Albiol la seva reacció després d'una xiulada a l'expresidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, durant un acte a Vic. Aleshores García Albiol va comparar aquest rebuig amb  "l'Alemanya dels anys 30".

La xiulada a Puigdemont també ha provocat la resposta de la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat i veïna de Badalona, Mercè Rius. Rius ha comentat a través de Twitter que també era a l'acte i que "els feixistes cridaven", mentre que "els demòcrates aplaudien".

Aquest comentari no ha agradat al president del PP català, que ha exigit a Puigdemont que es disculpi públicament "pels insults feixistes" d'aquesta alt càrrec de la Generalitat. Albiol ha considerat "inadmissible" que "un membre del Govern afirmi que els 2.500 veïns de Badalona que ahir van xiular Puigdemont són feixistes".

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT