Política 07/05/2016

El dissabte de Xavier García Albiol: assisteix a la jura de bandera civil del quarter del Bruc

El cap de files del PP a Catalunya aprofita per fotografiar-se amb militars i simpatitzants durant l'acte

Ara
1 min
El cap de files del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, al quarter del Bruc

BarcelonaEl cap de files del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha assistit aquest dissabte a la jura de bandera civil organitzada per l'exèrcit al quarter del Bruc de Barcelona. Durant la jornada, Albiol ha aprofitat per fer-se fotos amb militars i amb simpatitzants amb els quals ha coincidit durant l'acte, que no és la primera vegada que se celebra. El ministre de Defensa, Pedro Morenés, ja va organitzar una jura de bandera al Bruc l'any 2014 que va aixecar polseguera política.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Albiol va rellevar a última hora Alícia Sánchez-Camacho com a cap de cartell del PP a les eleccions plebiscitàries del passat 27-S, i va obtenir un resultat escàs d'onze diputats. La seva targeta de visita és llarga: coordinador general del PP a Catalunya, líder dels populars al Parlament, regidor a l'Ajuntament de Badalona i senador. Una acumulació de responsabilitats que cou en un PP escàs de càrrecs institucionals després de les desfetes de l'últim cicle electoral.

La situació no és nova –ja passava amb Alícia Sánchez-Camacho–, però els últims viatges d'Albiol –a Estrasburg, Madrid i Palma els últims 15 dies– han fet créixer les veus que consideren incompatible complir en tots aquests fronts sense desatendre la responsabilitat de pilotar el partit fins al pròxim congrés popular, previst per a la tardor, un cop s’hagin repetit les eleccions espanyoles.

stats