Política 11/09/2015

Albiol lamenta la Diada "més trista" i acusa el Govern d'expulsar-los

Camacho llegeix un manifest en què critica la "utilització sectària" de les institucions

Mario Martín Matas
1 min
El PP ha celebrat el seu acte de la Diada en un hotel de la Plaça d'Espanya / M.M.M

BarcelonaEl candidat del PP, Xavier García Albiol, ha assegurat que la Diada d'enguany és "una de les més tristes" que recorda, per l'apropiació que ha fet la Generalitat dels símbols que abans eren de tothom. "Hem sigut expulsats", ha afegit en un acte celebrat a l'hotel Catalonia de plaça Espanya, acompanyat per bona part dels candidats populars del 27-S.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Albiol també ha acusat la Generalitat de "manipular la realitat" i "dividir la societat", en una intervenció sense preguntes en què també ha recordat que hi ha 500.000 aturats a Catalunya que "no tenen ganes de sortir al carrer amb una estelada".

La presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, ha llegit abans un manifest en què ha criticat la "utilització sectària" de les institucions i la "baixa qualitat democràtica" del procés. "Hem de trencar el silenci" i deixar de patir l'independentisme, ha conclòs Camacho, a més d'assegurar que el PP vol liderar aquest hipotètic canvi.

El PP té previst aquest 11-S participar en l'acte que organitza la delegació del govern espanyol a l'Arxiu de la Corona d'Aragó, després Albiol es desplaçarà a Badalona per criticar la supressió que ha fet l'actual Ajuntament de la bandera espanyola que ell va col·locar a la plaça de la Vila i, ja a la tarda, la número 2dos per Barcelona, Andrea Levy, assistirà a un acte a la Casa de Múrcia.

stats