Política 25/11/2017

Albiol vol tancar TV3 i "tornar-la a obrir amb gent normal que sigui plural"

El candidat del PP carrega contra la televisió pública en un acte de precampanya a Cerdanyola del Vallès

Ara
1 min
El líder del PP, Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl líder del PP a Catalunya i candidat a les eleccions del 21-D, Xavier García Albiol, va dir ahir en un acte de precampanya a Cerdanyola que s'hauria de tancar TV3 i "tornar-la a obrir amb gent normal i que sigui plural". Així ho ha avançat 'Tot Cerdanyola', del grup del 'Mon.cat'. Albiol va titllar de ridícula, a més, la proposta de Carles Puigdemont de trobar-se amb Mariano Rajoy a Brussel·les i ha assegurat que "no s'atreveix a debatre amb el candidat que representa el govern d'Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Abans d'iniciar l'acte, que era en format de tertúlia, Albiol va patir una sèrie d'incidents. Una veïna el va rebre des del seu balcó, d'on penjaven estelades, posant a tot volum 'Els segadors' i 'Què volen aquesta gent?', de Maria del Mar Bonet. A més, un grup de persones es van col·locar al costat del lloc on se celebrava l'acte i van proferir càntics contra Abiol i el Partit Popular.

La nit es va acabar amb el candidat popular tenint una conversa molt tensa amb la veïna que havia posat 'Els segadors', una conversa que es va acabar quan un altre veí li va tirar aigua.

stats