Publicitat
Publicitat

Aleix Vidal-Quadras: "El nacionalisme és com portar unes ulleres que distorsionen la realitat”

El vicepresident del Parlament Europeu ha dit en una entrevista a TV3 que si hagués de negociar un pacte pels pressupostos amb CiU exigiria la supressió del 80% de les empreses públiques i l'escolarització en la llengua que triessin els pares

El vicepresident del Parlament Europeu, el popular Aleix Vidal-Quadras, creu que el PP de Catalunya encara ha d'aclarir quins són els seus principis i demana a la seva presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, que colli més el Govern de la Generalitat. En una entrevista a 'Els matins' de TV3, Vidal-Quadras ha dit que si ell hagués de negociar el pacte pels pressupostos amb CiU exigiria "la supressió del 80% de les empreses públiques inútils i el dret de les famílies a escolaritzar els seus fills amb la llengua que considerin". "El PPC està en una posició on podria ser determinant si entengués la fermesa dels seus principis", ha dit.

L'eurodiputat ha reconegut que es va quedar "sorprès" d'haver quedat fora de la direcció del PP en l'últim congrés de Sevilla. "No ho acabo d'entendre", ha admès.

Vidal-Quadras també ha fet una crida a sumar esforços per superar la crisi i ha dit que les "forces nacionalistes" destrueixen la "unitat nacional": "El nacionalisme és com portar unes ulleres que distorsionen la realitat".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT