Política 22/02/2012

Aleix Vidal-Quadras: "El nacionalisme és com portar unes ulleres que distorsionen la realitat”

El vicepresident del Parlament Europeu ha dit en una entrevista a TV3 que si hagués de negociar un pacte pels pressupostos amb CiU exigiria la supressió del 80% de les empreses públiques i l'escolarització en la llengua que triessin els pares

Ara
1 min
Alejo Vidal-Quadras en una entrevista als Matins de TV3

BarcelonaEl vicepresident del Parlament Europeu, el popular Aleix Vidal-Quadras, creu que el PP de Catalunya encara ha d'aclarir quins són els seus principis i demana a la seva presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, que colli més el Govern de la Generalitat. En una entrevista a 'Els matins' de TV3, Vidal-Quadras ha dit que si ell hagués de negociar el pacte pels pressupostos amb CiU exigiria "la supressió del 80% de les empreses públiques inútils i el dret de les famílies a escolaritzar els seus fills amb la llengua que considerin". "El PPC està en una posició on podria ser determinant si entengués la fermesa dels seus principis", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'eurodiputat ha reconegut que es va quedar "sorprès" d'haver quedat fora de la direcció del PP en l'últim congrés de Sevilla. "No ho acabo d'entendre", ha admès.

Vidal-Quadras també ha fet una crida a sumar esforços per superar la crisi i ha dit que les "forces nacionalistes" destrueixen la "unitat nacional": "El nacionalisme és com portar unes ulleres que distorsionen la realitat".

stats