NOU GOVERN

Alejo Vidal-Quadras es felicita pel nomenament de Juan Prat com a delegat a Brussel·les

El vicepresident del Parlament Europeu i habitual contertulià a mitjans madrilenys creu que és una persona de "gran competència"

Si hi havia d'haver algú content pel nomenament de Juan Prat com a delegat de la Generalitat a Brussel·les, havia de ser el PP, ja que va ser l'encarregat de defensar davant l'OTAN la posició favorable d'Espanya respecte a la guerra de l'Iraq. Així, doncs, el vicepresident del Parlament Europeu i habitual contertulià a Intereconomía Alejo Vidal-Quadras s'ha felicitat aquest matí per la designació de Prat, de qui ha dit que és una persona de "gran competència". "És d'una escola diplomàtica que considera els seus integrants com a servidors de l'Estat i no oblidem que la Generalitat és una part molt important de l'Estat", ha afirmat Vidal-Quadras.

Pel que fa a les possibles crítiques que puguin sorgir per la seva proximitat al PP, l'exdiputat al Parlament considera que "provindrien del desconeixement" perquè, al seu parer, els funcionaris d'elit "no tenen cap mena de contaminació partidista". "Treballarà amb la màxima entrega, com ha fet a tot arreu", ha conclòs Vidal-Quadras.