CAP AL 20-N
Política 13/09/2011

Alfred Bosch veu "molt difícil" pactar una candidatura independentista unitària pel 20-N

El candidat a liderar ERC a les estatals assegura que les diferències amb la candidatura de Ridao són només "les trajectòries" i "els perfils"

Efe
1 min
Bosch, al costat de Junqueras i Rovira, va presentar ahir els seus avals per ser candidat d'ERC a les eleccions espanyoles.

BarcelonaAlfred Bosch, que opta a encapçalar la llista d'ERC en les pròximes eleccions generals, ha admès avui que serà "molt difícil" acordar una candidatura independentista unitària amb forces com Reagrupament o Solidaritat Catalana per la Independència (SI).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch, que s'enfrontarà el dissabte 17 de setembre a Joan Ridao a les eleccions primàries per escollir al cap de llista d'ERC al Congrés, ha al·legat que amb prou feines quedarà temps per intentar configurar un front comú.

"A partir del dia 17 ens posarem a parlar amb qui vulgui anar al mateix lloc i amb qui puguem anar junts. Serà possible o no? Home, és molt difícil que en 20 dies, que seran els que quedaran per confeccionar les llistes, ens posem d'acord amb tanta rapidesa", ha afirmat Bosch, en declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Efe.

D'una altra banda, Bosch ha reconegut que les diferències entre la seva candidatura i la de Ridao són "mínimes i de matís", però "la clau de la diferència està en les trajectòries i en els perfils".

stats