Política 21/02/2013

Alfonso Guerra diu que no se sent representat per Navarro "en res"

L'històric diputat socialista diu que la proposta del líder del PSC, que va demanar l'abdicació del rei Joan Carles, serveix per "distreure" el debat de política general

Acn
1 min
El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, conversa amb el diputat socialista Alfonso Guerra al Congrés / EFE

MadridL'històric diputat socialista i exvicepresident del govern espanyol Alfonso Guerra s'ha desmarcat aquest dijous de la petició que ha fet el primer secretari del PSC, Pere Navarro, perquè el rei Joan Carles abdiqui. "No em sento representat ni en això ni en res pel senyor Navarro", ha etzibat el diputat socialista en declaracions als mitjans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Guerra ha afegit que la proposta del líder del PSC serveix per "distreure" el debat de política general que se celebra des d'ahir al Congrés dels Diputats. "I no dic res més per no caure en el vici lleig en què ha caigut Navarro, que és distreure del debat de política general", ha assenyalat.

El PSOE ja es va desmarcar aquest dimecres de la demanda de Navarro i va assenyalar en un comunicat que la considerava "totalment inadequada".

stats