CAP AL 20-N
Política 07/11/2011

Bosch avisa SI i CUP: "La força de l'independentisme serà mesurada pels escons que s'aconsegueixin"

El candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí s'obre a compartir grup a Madrid amb ICV o Amaiur, però rebutja pactar "ara per ara" amb el PSC

Ara
1 min
El candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, en una conferència de campanya

BarcelonaEl candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha respost a la CUP, que reclama l'abstenció a les eleccions, i a SI, que obre la porta a no votar o a optar per qualsevol opció com el vot nul, recordant que "l'endemà del 20-N la força de l'independentisme serà mesurada pels escons que s'aconsegueixin". Ho ha dit en el Fòrum Primera Plana, on també ha assegurat que "tots els independentistes han d'actuar políticament i això inclou anar a votar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de llista també ha assegurat que ERC no s'està acostant a CiU, sinó que intenta influir en el Govern de torn. De fet, s'ha obert a mantenir el grup parlamentari conjunt al Congrés amb ICV o a compartir-lo amb Amaiur, tot i que ha tancat la porta "ara per ara" a pactar amb el PSC. Quant als ecosocialistes, ha afirmat: "Fins a cert nivell estem dient coses que no són gaire diferents. Lluitem pel benestar dels ciutadans, pel sector públic i per arribar a l'autodeterminació". Ha deixat clar, però, que ell vol anar més lluny, fins a la independència.

stats