ALIANCES PARLAMENTÀRIES
Política 23/08/2012

Alfred Bosch insta CiU a triar si vol defensar els interessos nacionals del país o fer-hi "negoci"

El líder de la coalició ERC-RCat a Madrid condiciona un possible suport al Govern a avançar en el benestar dels catalans i cap a un procés d'autodeterminació

Acn
1 min
Alfred Bosch, diputat d'ERC-RCat-Catalunya Sí a Madrid

BarcelonaEl portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha alertat aquest dijous CiU que els republicans no donaran cap "xec en blanc", i menys si la federació segueix "entenent-se" amb el PP. En declaracions a RAC1, ha replicat al conseller de Territori, Lluís Recoder, que en els últims dies ha donat per fet que les relacions amb ERC tindran fruits en el futur. "El que no podem fer és donar un xec en blanc a una federació que a Madrid s'està entenent amb un partit que és espanyolista, que vol centralitzar i que està enderrocant l'estat del benestar. És obvi que aquest doble joc no el permetrem", ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch ha afirmat que si CiU aposta per avançar en el benestar dels catalans i per un procés d'autodeterminació, ERC hi serà. "Però no hi serem permanentment si pacta amb el govern espanyol", ha insistit el republicà, que ha instat CiU a decidir-se si defensa els interessos nacionals de Catalunya o "si vol fer negoci amb els interessos nacionals de Catalunya".

stats