CAP AL 20-N
Política 14/11/2011

Bosch insta CiU i ICV a impulsar "aquesta legislatura el procés d'autodeterminació"

El candidat independentista ha fet aquestes declaracions a la Universitat Pompeu Fabra, on ha assistit per realitzar-hi una conferència

Roger Tugas
1 min
Bosch, a la UPF / ACN

BarcelonaEl candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, s'ha dirigit aquest matí a CiU i ICV i "a tots els que vulguin sumar-s'hi" per emplaçar-los a "fer pinya a Madrid per iniciar aquesta legislatura el procés d'autodeterminació". Bosch assegura que el més "urgent" és corregir el dèficit fiscal a través del concert econòmic però també es marca com a objectiu pressionar perquè l'Estat "reconegui el dret a l'autodeterminació, ja reconegut a nivell internacional, i que es legisli". Això no implica reeditar el grup parlamentari amb ICV ja que Bosch descarta compartir-lo amb IU, qui "s'oposa al concert econòmic".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat independentista ha fet aquestes declaracions a la Universitat Pompeu Fabra, on ha assistit per realitzar-hi una conferència. Bosch, que és professor associat del centre, ha afirmat que comparteix els arguments de la vaga universitària de dijous i que ell no farà classe. Ha reclamat també que no es retalli la despesa en R+D a les universitats com ha fet el PSOE els últims anys.

stats