Política 11/01/2015

Alfred Bosch: "Estem d'acord fins a l'última coma amb la darrera proposta del president Mas"

El portaveu d'ERC al Congrés reconeix que la negociació es podria "haver fet millor" però que ara no es pot "fallar" a la gent

Ara
1 min
El portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, aquest diumenge / ACN

BarcelonaERC segueix aplanant el terreny per facilitar un acord amb el president de la Generalitat, Artur Mas, per convocar eleccions abans de les municipals. "Estem d'acord fins a l'última coma amb la darrera proposta del president Mas", ha assegurat el portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, aquest diumenge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb aquesta afirmació, el dirigent republicà pretén donar per bona la proposta que sigui Artur Mas qui aglutini els independents a la seva llista, mentre que ERC farà la seva amb gent de l'entorn del partit. "Això vol dir que entenem que Mas farà una llista transversal incorporant gent de la societat civil i nosaltres farem la llista amb gent pròpia, que és el que diu textualment la proposta que nosaltres acceptem fins a l'última lletra", ha assegurat, tot reconeixent que el context negociador no ha estat el més apropiat. Segur que fins ara ho podíem haver fet millor. Però ara tenim una oportunitat única, no podem fallar a la gent", ha afirmat.

Bosch ha defensat que s'ha de deixar "sense cap demora" la decisió de fer la independència a les mans del poble a través de les urnes. "President, estem a punt per salpar; som-hi!", ha exclamat.

stats