VIA CATALANA
Política 17/08/2013

Alfred Bosch convida Duran i Lleida i Pere Navarro a participar a la Via Catalana

El líder d'ERC al Congrés creu que "totes les sensibilitats" poden participar en la cadena humana, tot i que ell ho farà per la independència

Ara
1 min

BarcelonaEl líder d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha assegurat aquest dissabte des de Gràcia que tots els partidaris del dret a decidir poden participar en la Via Catalana. "Estem a favor que se sumin totes les sensibilitats sense que ningú hagi de renunciar a res", ha afirmat el dirigent republicà, que igualment ha apuntat que ell ho farà per la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, ha allargat la mà al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, i al del PSC, Pere Navarro, perquè se sumin a la Via Catalana l'11 de setembre. El primer secretari dels socialistes catalans, però, ja va rebutjar anar-hi i l'ha criticat obertament. El sector catalanista del seu partit, en canvi, s'està plantejant assistir-hi.

Segons ha explicat a l'ARA la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, el lema es manté com a Via Catalana cap a la Independència, però el clam de la cadena humana serà "volem votar!", com un gest per demostrar que els partidaris del dret a decidir poden avançar conjuntament cap a la consulta, independentment de l'opció per la qual optin després.

stats