Política 28/03/2015

Alfred Bosch: "El 24-M donarem la sorpresa a l'àrea metropolitana"

ERC insisteix que les eleccions del 27-S han de servir de referèndum sobre la independència

Sara González
1 min
Oriol Junqueras i Alfred Bosch amb alcaldables i candidats d'ERC de l'àrea metropolitana / ARA

BarcelonaERC té clar quin és el seu objectiu de cara a les pròximes municipals: guanyar, però, a més, treure un molt bon resultat a l'àrea metropolitana, un dels territoris clau tant pels republicans com per la resta de partits. "El 24-M donarem la sorpresa a l'àrea metropolitana", ha proclamat l'alcaldable per Barcelona, Alfred Bosch, durant un recés de les jornades metropolitanes que celebra el partit aquest dissabte amb alcaldables i candidats de la zona. El president del partit, Oriol Junqueras, hi ha assistit a primera hora però després ha hagut de marxar per arribar a un altre acte a Vic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"ERC té una visió metropolitana i el 24-M ho transformarà en una realitat", ha subratllat Bosch, qui ha afegit que el partit, a qui les enquestes auguren els seus millors resultats, és capaç de "liderar tant Barcelona com la resta de consistoris de l'àrea metropolitana".

El repte, ha dit el candidat republicà, és acabar "amb les desigualtats" sense abandonar el procés sobiranista. De fet, en aquest sentit, ha recordat que es eleccions del 27 de setembre han de ser les substitutes del referèndum a l'escocesa que el govern espanyol no ha permès fer a Catalunya. "Ja fa temps que no hi ha marxa enrere", ha etzibat tot llançant un missatge a CiU.

stats