ELECCIONS MUNICIPALS
Política 18/05/2015

Bosch defensa que pot guanyar les eleccions si convenç tots els que encara dubten si votar-lo

L'alcaldable d'ERC a Barcelona destaca l'alta xifra d'indecisos que preveuen totes les enquestes fetes públiques fins ara

Roger Tugas
1 min
El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch / ACN

BarcelonaL'alcaldable d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha destacat aquest dilluns, a l'inici de la darrera setmana de campanya, que totes les enquestes "donen xifres diferents, però coincideixen en l'alta xifra d'indecisos, de fins a un terç de l'electorat". De la mateixa manera, ha subratllat que bona part d'aquests votants dubtosos tenen ERC entre algunes de les seves opcions de vot, tal com apuntava un sondeig dels republicans que va fer públic l'ARA (un terç del total, de fet, dubtaria entre CiU i ERC).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per això, Bosch ha destacat les seves opcions de créixer aquests dies amb una pregunta: "Si tots els indecisos que dubten si votar ERC la voten, què passaria?". I contestant-se a si mateix, el candidat d'ERC s'ha respost a si mateix que la seva candidatura "guanyaria les eleccions", malgrat que les enquestes li pronostiquen entre 4 i 6 regidors. És per això que ha cridat a "explicar que tenim projecte i és el millor" durant aquesta darrera setmana, en especial pel que fa a les tres potes del seu programa: capitalitat d'estat, justícia social i netedat.

stats