ELECCIONS MUNICIPALS
Política 21/05/2015

Bosch: "Avui Renfe i Adif ens han recordat el cost de pertànyer a Espanya"

L'alcaldable d'ERC defensa que la independència comportaria 50.000 llocs de treball a Barcelona i deixar de patir un dèficit fiscal anual de 3.000 milions d'euros

Roger Tugas
1 min
Bosch, davant les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch / ERC/Albert Salamé

BarcelonaL'alcaldable d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha aprofitat el col·lapse de Rodalies d'aquest dijous per tornar a reivindicar els perjudicis que, segons afirma, comporta pertànyer a Espanya. "Avui Renfe i Adif ens han recordat el cost de pertànyer a Espanya", ha asseverat en un contacte amb la premsa davant les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch a les fonts de Montjuïc. Així, el candidat republicà ha assegurat que "la responsabilitat no és d'un informàtic o d'un xip, és de Mariano Rajoy i del govern espanyol", el qual admet que, "des del 2007, no s'han invertit 3.600 milions d'euros a Rodalies. Així, ha insistit que "l'error informàtic es deriva de les responsabilitats últimes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch ho ha afirmat en un acte en què pretenia donar a conèixer els beneficis que comportaria la independència. "Tenir un estat a favor, que rema a favor de Barcelona és el que necessitem", ha assegurat. En concret, l'alcaldable d'ERC defensa que ser una capital d'un estat comportaria la generació de 50.000 llocs de treball a la ciutat, deixar de patir 3.000 milions d'euros de dèficit fiscal anual, capacitat per invertir més en justícia social i transport públic i per gestionar les infraestructures i possibilitats de rebre més inversió estrangera.

stats