EL CONGRÉS DELS SOCIALISTES
Política 28/01/2012

Rubalcaba: "Em sento com el Reial Madrid quan va venir a jugar contra el Barça al Camp Nou"

El candidat a la secretaria general del PSOE assegura que defensarà davant del PSC que el partit tingui "una sola veu" i no 17

Sara González
1 min

Barcelona"Em sento una mica com el Reial Madrid quan va venir a jugar contra al Barça al Camp Nou a la Copa del Rei". D'aquesta manera ha definit Afredo Pérez Rubalcaba com afronta la seva trobada amb els 101 delegats del PSC que el proper cap de setmana participaran en l'elecció del nou líder del PSOE. Malgrat tot, Rubalcaba, fent un símil amb la seva situació, ha recordat que, tot i que en un principi es donava per perdut, el resultat no va ser tan desfavorable per l'equip madrileny, un empat que veuria amb bons ulls en un territori que Carme Chacón té, ara per ara, guanyat per golejada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat a la secretaria general del PSOE ha assegurat que, tal i com va expressar en la presentació de la seva candidatura, defensarà davant dels delegats del PSC la necessitat que el partit tingui “una sola veu” a Espanya, i no 17. Rubalcaba ha subratllat que una de les seves màximes preocupacions és que el PSOE no perdi més temps i estigui “a punt des del primer dia” per construir una alternativa “contundent” a un PP que només basa la lluita contra la crisi en “mesures d'ajustos”.

stats