EL FUTUR DELS SOCIALISTES
Política 04/02/2012

Rubalcaba s'erigeix com "el secretari general de tots els socialistes" i promet "unitat i canvi"

El nou secretari general del PSOE recepta "treball, treball i treball" per tancar unes ponències que permetin guanyar les eleccions a Andalusia i Astúries

Roger Tugas
1 min
Pérez Rubalcaba saluda els militants del PSOE a Sevilla després de la victòria

BarcelonaEl nou secretari general PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, s'ha dirigit als delegats socialistes, que l'han escollit per un estret marge de vots, per afirmar que el seu és "un partit fort". El nou líder socialista ha agraït als qui l'han votat i als qui no i també a l'esforç de la seva rival, Carme Chacón, i ha avançat que aspira a ser com Felipe González, Joaquín Almunia i José Luis Rodríguez Zapatero. Els objectius de Rubalcaba, que s'ha definit com "el secretari general de tots els socialistes", seran els d'"unitat i canvi" per "donar resposta" als aturats espanyols i al dret de les dones de decidir sobre la seva maternitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder del PSOE ha afirmat, però, que fins ara s'ha fet "el més fàcil" i ha demanat atenció per al debat d'esmenes, que tindrà lloc aquesta tarda. Per això, ha cridat a "treballar, treballar i treballar" per aprovar demà les ponències i "posar les bases d'un projecte nou" que "ompli de contingut" el projecte socialista i permeti guanyar les eleccions d'Andalusia i d'Astúries del 25 de març.

stats