EL FUTUR DEL SOCIALISME
Política 25/02/2012

Rubalcaba aparta els dissidents als congressos regionals

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, vol fer-se fort aquest dissabte com a líder de la seva federació per preparar l'assalt a les primàries per ser candidat del PSC el 2014

Joan Rusiñol / Pere Martí
1 min
Alfredo Pérez Rubalcaba en la compareixença de premsa posterior a la primera executiva després d'aconseguir el lideratge del PSOE.

BarcelonaA cada comunitat autònoma, les lluites pel lideratge al PSOE tenen dinàmiques pròpies que es van traslladar al 38è congrés de Sevilla: si un determinat dirigent donava suport a Alfredo Pérez Rubalcaba, l'altre apostava per Carme Chacón. Ara, els que van aposar per Rubalba surten amb avantatge per vèncer als congressos regionals que comencen ara. Els primers són els de les Balears, Castella-la Manxa i la Rioja.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Poseu llegir-ho a l'Ara Premium

Paral·lelament, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, vol liderar la federació de Lleida del PSC –que avui celebra el congrés– per guanyar força per enfrontar-se a Pere Navarro, nou primer secretari dels socialistes catalans, en les primàries del PSC per triar el candidat per a les eleccions catalanes del 2014.

Podeu llegir-ho a l'Ara Premium

stats