Publicitat
Publicitat

EL DEBAT INTERN SOCIALISTA

Rubalcaba ven un retorn al felipisme

En la presentació de la seva candidatura a liderar el PSOE assegura, sense anomenar Carme Chacón, que dins del partit no té "rivals", sinó "companys"

L'exvicepresident espanyol Alfredo Pérez Rubalcaba ha fet avui, durant l'acte de presentació de la seva candidatura a la secretaria general del PSOE, una crida a retornar el felipisme recuperant el discurs nacional espanyol que tant d'èxit va donar als socialistes temps enrere. L'objectiu és tornar a captar el vot de les classes mitjanes que el 20-N es van decantar pel PP amb un discurs que ha de tenir, segons Rubalcaba, "la mateixa veu a totes les comunitats autònomes".

En al·lusió a la seva probable contrincant, Carme Chacón, el ja candidat a liderar el PSOE ha assegurat que ell no "té rivals ni adversaris" dins del partit, sinó "companys". A més, ha promès un projecte que es basi en el canvi i la unitat, condició, aquesta última, que considera imprescindible per afrontar els canvis profunds que necessita el PSOE.

A la seu de la UGT de Madrid, on Rubalcaba ha presentat la seva candidatura, també hi han assistit altres dirigents del PSOE que no li han manifestat el seu suport, com ara Tomás Gómez, José María Barreda o Roberto Jiménez.

Rubalcaba ha explicat que ha decidit optar al lideratge del PSOE en el congrés que a principis de febrer celebrarà a Sevilla perquè creu que pot ser "útil" tant per al partit com per al país.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT