Política 04/04/2012

Alícia Sánchez-Camacho, única candidata a la presidència del PPC

La candidatura es revalidarà al congrés del PPC, que se celebrarà els dies 5 i 6 de maig a Barcelona

Acn
1 min

BarcelonaEl Partit Popular de Catalunya ha proclamat aquest dimecres Alícia Sánchez-Camacho única candidata a la presidència del PPC. Sánchez-Camacho ha presentat més de 2.000 signatures de militants del PPC de les quatre demarcacions catalanes per fer oficial la seva candidatura, tot i que segons els estatuts del partit només se'n necessiten 90. La seva candidatura es revalidarà definitivament en el transcurs del congrés del PPC, que se celebrarà els dies 5 i 6 de maig a Barcelona, i per fer-ho haurà de presentar els avals de com a mínim un 20% dels 1.008 compromissaris del PPC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Dels 1.008 compromissaris, 183 són nats i 825, electes. Els compromissaris electes a la demarcació de Barcelona són 472, a Tarragona 143, a Lleida 114, a Girona 77, i la representació de les Noves Generacions són 19 compromissaris.

Al congrés es debatran quatre ponències: la d'estatuts, amb Pere Calbó, Santi Rodríguez i Eva García com a ponents; l'econòmica, amb Manuel Reyes, José Antonio Coto i Javier Mulleras; la política, amb Enric Millo, Alejandro Fernández, Toni Bosch i Dolors López; i la ponència social, amb els titulars Xavier García Albiol, Marisa Xandri, Concepció Veray i Àngels Esteller.

stats