Política 18/07/2012

Camacho també demana reunir-se amb Mas abans del ple del concert

Després que el president acceptés ahir reunir-se amb Pere Navarro, la líder del PP vol rebaixar la tensió amb CiU generada per les retallades de Rajoy

Sara González
1 min
Alícia Sánchez-Camacho parla amb Artur Mas durant el ple

BarcelonaLa líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, també vol reunir-se amb el president de la Generalitat, Artur Mas, abans del ple del 25 de juliol en el qual s'ha de votar el pacte fiscal en la línia del concert. Ahir mateix el president va acceptar reunir-se amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, abans del ple per desencallar les negociacions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A una setmana del ple del pacte fiscal, la relació entre CiU i el PP català s'ha tensat per l'anunci de la federació de votar al Congrés en contra de les retallades de Mariano Rajoy i portar-les al Tribunal Constitucional si el Consell de Garanties Estatutàries determina que trepitgen competències. "Aquest clima no és el millor per negociar", asseguren a l'ARA fonts del PP. És per aquest motiu que Camacho ha sol·licitat aquest matí la reunió amb Mas.

Els populars van anunciar una abstenció a la votació i, malgrat la reunió pendent i el clima crispat, per ara no han amenaçat de votar en contra del document del Govern que defensa el concert.

stats