Política 12/06/2013

Camacho diu que Monago abaixa els impostos perquè governa en minoria

La presidenta del PP català recrimina al president d'Extremadura que en ocasions "confon el govern català amb tots els catalans"

Efe
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha dit aquest dimecres que el seu company de partit, el president extremeny José Antonio Monago, rebaixarà l'impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF) perquè governa la seva comunitat autònoma amb al suport d'IU.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Respecto el que ell està fent a la seva comunitat. Ho fa perquè està en una situació de coalició i no de majoria", ha dit Sánchez-Camacho en un esmorzar informatiu organitzat pel Fòrum Europa-Tribuna Catalunya.

La líder del PP català s'ha pronunciat així després de ser preguntada sobre l'anunci que va fer ahir Monago, que aplicarà a Extremadura una rebaixa de l'IRPF per al 90% dels contribuents.

Sánchez-Camacho ha aprofitat la pregunta per subratllar que el que no comparteix amb Monago són algunes de les seves afirmacions sobre Catalunya, per considerar que en ocasions "confon el govern català amb tots els catalans".

stats