Política 14/11/2012

Sánchez-Camacho acusa CiU de "descuidar les famílies" iniciant "una cursa cap a la independència"

La candidata del PP català afirma que el 14-N és "una jornada perduda" i una vaga per "desgastar el govern de Mariano Rajoy"

Acn
1 min
La candidata del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en un acte electoral dedicat a les famílies

Barcelona-La candidata popular a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat CiU aquest dimecres d'haver "descuidat les famílies perquè ha posat les seves prioritats en iniciar una cursa cap a la independència". En aquest sentit, i en un acte amb aquest col·lectiu com a protagonista, ha afirmat que el PPC "canviarà les prioritats en la despesa del Govern" i les adreçarà "al suport de les famílies".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa al desenvolupament de la vaga general del 14-N, Sánchez-Camacho ha assegurat que es tracta d'una "jornada perduda" i d'una "vaga amb intencionalitat política encarada a desgastar el govern de Mariano Rajoy". Alícia Sánchez-Camacho també ha assegurat, referint-se al 14-N, que en aquesta vaga general hi han participat "forces polítiques que tenen molt a dir de l'actual situació econòmica.

Pel que fa a l'acte polític en què participava, la candidata popular ha assegurat que el PPC té intenció de desplegar una llei de les famílies i "incrementar els ajuts per al pagament del lloguer dels habitatges de les famílies amb dificultats". Alhora, ha plantejat un pla integral de suport a aquest col·lectiu i, en clau educativa, ha insistit en un model trilingüe a les escoles públiques i concertades.

stats