Publicitat
Publicitat

Sánchez-Camacho: "El sí de CiU facilita les coses, però no hi ha cap acord tancat pels pressupostos"

La presidenta del PP català lloa l'actitud "responsable" de la federació i exigeix mesures de reactivació econòmica per pactar els comptes

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha valorat aquest dijous al matí el "gran esforç" que va fer CiU amb el seu vot favorable al paquet de mesures econòmiques que es va votar aquest dimarts passat al Congrés dels Diputats. Segons Camacho, l'actitud "responsable" de CiU "facilita les coses" entre els dos partits després que els populars catalans reaccionessin molt negativament a la investidura de Mariano Rajoy. La presidenta del PP català, però, s'ha esforçat a desvincular la política espanyola de la catalana i ha negat que el vot de CiU suposi un pacte immediat pels pressupostos de la Generalitat.

En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha insistit que per pactar els comptes és necessari que el Govern hi introdueixi mesures destinades a la reactivació econòmica i al suport a l'emprenedoria. No s'ha mostrat tan taxativa com aquest dilluns en referència a la taxa turística i al tiquet moderador en sanitat, i ha anunciat que demà es reunirà amb el sector turístic per tractar l'assumpte.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT