CONCERT PER LA LLIBERTAT
Política 01/07/2013

Camacho veu el Concert per la Llibertat com "una acció contra la resta de catalans" no independentistes

La líder del PP a Catalunya repta Artur Mas a aclarir la data de la consulta i dir si es vol "saltar" la Constitució

Acn
2 min

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha qualificat el 'Concert per la llibertat' que es va celebrar dissabte al Camp Nou com "una acció contra la resta de catalans" i una mostra de "ruptura, divisió i exclusió" vers els ciutadans que no són sobiranistes. Un cop celebrat el concert, segons Sánchez-Camacho, el president de la Generalitat "no pot amagar-se més davant les excuses" i explicar als catalans si convocarà una consulta abans del setembre o al setembre del 2014 com li demana ERC. "Necessitem transparència i saber si el senyor Mas vol saltar-se la Constitució i les lleis i fer una consulta il·legal", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a les portes de la seu del PP del carrer Génova, on participa al Comitè Executiu del PP que presideix Rajoy, Sánchez-Camacho ha afirmat que "al marge de ser un acte festiu" l'actuació d'alguns polítics demostra que va ser una expressió de "ruptura, de divisió i exclusió de la resta de catalans que no estem a favor de la independència".

Segons la presidenta del PP va ser "un concert per a la independència i una acció contra la resta dels catalans" i va demostrar que hi ha "molts polítics " que volen "dividir i separar" en un moment en que cal "la unió" i que "tots junts sortim de la crisi". "Crec que va ser un concert de l'exclusió, de la divisió i que no s'han de fer concerts contra la resta dels catalans", ha afirmat.

En aquest marc, ha apuntat que fruit del concert hi ha una resposta "molt exigent" per part de la formació d'Oriol Junqueras vers el president de la Generalitat respecte a la data de la consulta. "Ara és el senyor Mas el que no es pot amagar més davant les excuses i allargar el temps. Ha de donar respostes i donar explicacions als catalans sobre si convocarà una consulta abans del setembre o al setembre del 2014 com li demana ERC i els demés", ha dit, perquè "necessitem transparència i saber si Mas vol saltar-se la Constitució, les lleis, i fer una consulta il·legal per dividir els catalans".

stats