Política 29/06/2015

Camacho aprofita el 'corralito' grec per disparar contra Mas i Colau

Adverteix que el president de la Generalitat està “posant en safata” una eventual victòria d'una confluència de “l'esquerra extremista” que conduirien, diu, a una situació com la grega

M. Colomer
2 min

BarcelonaLa líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha aprofitat aquest dilluns el 'corralito' grec per carregar contra Artur Mas i Ada Colau: “En aquesta bogeria, Mas està posant en safata a Pablo Iglesias i Ada Colau, la plataforma de Podem, l'entrada al Palau de la Generalitat, perquè el populisme independentista permet al populisme de les esquerres radicals que puguin guanyar la Generalitat”. Una situació, diu que conduiria Catalunya a les polítiques econòmiques que han portat al tancament d ela banca grega.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Mas, després d'aquest llarg camí de 3 anys, pot portar Catalunya a una situació límit el 27-S”, ha advertit en roda de premsa, en què ha acusat el president de la Generalitat d'haver-se “allunyat de la concòrdia i la moderació igual que Podemo i Guanyem Catalunya de Colau, Pablo Iglesias i ICV”. Perquè si una cosa uneix el president i l'alcaldessa de Barcelona, diu, és que només busquen “enemics i no solucions”.

Ara és l'hora... “de reformar sense trencar”

La presidenta dels populars a Catalunya ha considerat que “és l'hora de reformar sense trencar, sense dividir, l'hora de la concòrdia nosaltres defensem”, si bé no ha concretat a quin reformisme es refereix. Per tot plegat, ha advertit que “mentre uns aboquen a un 27-S que serà la porta entrada o de l'independentisme o del populisme d'esquerres més radicals”, el PP “treballa perquè Barcelona segueixi sent capital mundial” i es continuïn aplicant polítiques econòmiques que, diu, porten recuperació i llocs de treball.

“Colau i Mas són més del mateix: un, Mas, antisistema amb corbata que incompleix lleis i enganya els catalans dient que actua legalment, i l'altra, Colau, que fa exactament el mateix, dir que incomplirà lleis injustes”, ha asseverat la popular. Això sí, ha defensat que, a diferència de les polítiques de Podem i Barcelona en Comú, les polítiques econòmiques d'Artur Mas no representen el mateix risc que les del govern grec: “Qui porta al 'corralito' és Podem”.

Per la presidenta del PP a Catalunya “Mas ho està trencant tot, és l'exemple del trencament i la separació. Ha trencat el seu partit, Unió, l'ANC, Òmnium, la societat catalana... el seu balanç és extraordinàriament negatiu per ell, per la seva formació, pels partits catalans i per la societat catalana”. Ha admès que també el seu partit en surt perjudicat.

stats