Política 31/03/2014

Camacho acusa Mas i Navarro de "trencar la voluntat de consens" amb BCN World per no pactar amb el PP

La líder popular alerta que no practicarà "adhesions" a l'acord perquè han estat CiU i PSC els que han preferit negociar "de manera aïllada"

1 min
Alícia Sánchez-Camacho, durant la seva intervenció a Mollerussa / ACN

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha retret aquest dilluns al president de la Generalitat, Artur Mas, i al líder del PSC, Pere Navarro, que hagin arribat a un acord per facilitar que tiri endavant el projecte de BCN World sense pactar amb els populars. En aquest sentit, ha acusat a CiU i PSC d'haver "trencat la voluntat de consens majoritari" i ha "lamentat" que hagin preferit "negociar de manera aïllada". És per això que Sánchez-Camacho no ha garantit en cap cas el suport del PPC a les reformes que s'impulsaran en relació amb el projecte i ha alertat que el seu partit no "practicarà adhesions" a un acord que no ha pogut negociar. "Un projecte com aquest exigeix els màxims consensos possibles, el màxim possible. Però CiU i PSC han decidit trencar la voluntat dels consensos majoritaris i ho lamento". Així ha reaccionat Alícia Sánchez-Camacho a l'acord que Mas i Navarro van rubricar diumenge a Tarragona en sentir que el PPC s'ha quedat fora de les negociacions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La popular, a més, culpa directament nacionalistes i socialistes de l'arraconament del PP en aquest projecte. "És Navarro qui ha volgut garantir el suport de manera immediata, cada vegada més li agrada ser al costat de CiU", ha sentenciat. És per això que el PP no garanteix "cap adhesió" a les reformes que s'han d'impulsar i la seva presidenta alerta que el seu partit està "disposat als consensos i les negociacions, però són ells que ho han volgut fer de manera aïllada".

stats