POLÍTICA
Política 02/05/2013

Sánchez -Camacho defensa la gestió de Rajoy perquè "ha evitat el rescat d'Espanya"

La dirigent del PP a Catalunya diu que les retallades en dependència anunciades pel govern espanyol són doloroses però "necessàries" per sortir de la crisi

Acn
2 min

MataróLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sànchez-Camacho, ha defensat aquest dijous la gestió del president espanyol, Mariano Rajoy, per fer sortir l'estat espanyol de la crisi. "Ell és qui ha evitat el rescat d'Espanya", ha dit Camacho, en preguntar-li per les declaracions de l'expresidenta madrilenya Esperanza Aguirre, qui reclama a Rajoy un canvi de rumb en la gestió."Suposo que ella parla en veu pròpia, perquè cadascú té la seva veu pròpia", ha dit Camacho, per afegir que el PPC dona el "màxim suport" a Rajoy. La popular també ha valorat la retallada de més de 1.000 milions en dependència anunciada pel govern espanyol afirmant que és dolorosa però "necessària" per sortir de la crisi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha defensat fermament l'actuació de Mariano Rajoy al capdavant de l'executiu espanyol per la seva "política seriosa i rigorosa" que al seu parer "està traient Espanya de la crisi". La dirigent popular ha destacat que Rajoy és qui "ha evitat el rescat d'Espanya" i qui ha aconseguit que es donin "les primeres reaccions d¡indicadors macroeconòmics que estan duent Espanya cap a la recuperació econòmica".

La retallada en dependència, "necessària"

La presidenta popular també ha valorat l'anunci del govern espanyol sobre la seva intenció de retallar en més de 1.000 milions d'euros les ajudes a la dependència. Ha reconegut que són doloroses i molt dures però "necessàries" per complir amb l'objectiu del dèficit, crear ocupació i sortir de la crisi.

I ha afegit que el que cal és "demanar responsabilitats a aquells que van deixar Espanya en aquest gran deute, que ha obligat ara al president Rajoy a fer aquestes ajustos tant difícils". Camacho ho ha dit en declaracions a la premsa des de Mataró, on aquest dimecres ha visitat les destrosses ocasiones a la seu local del partit en l'atac violent de fa dos dies.

stats