Política 24/07/2014

Camacho: "El govern català ha utilitzat el dèficit fiscal com a excusa per no governar"

La líder del PP diu a Catalunya Ràdio que el dèficit fiscal "ha estat una gran mentida" per "justificar el sobiranisme" i assegura que Catalunya no està "maltractada" fiscalment

Ara
1 min
Alícia Sánchez-Camacho als estudis de Catalunya Ràdio / @maticatradio

BarcelonaLa líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, considera que la publicació de les balances fiscals de l'Estat demostren que "és exagerat" dir que "Espanya ens roba" i afirma que el dèficit fiscal "ha estat una gran mentida" utilitzada pel Govern "com a excusa per no governar" i per "justificar el sobiranisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així s'ha expressat Camacho en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', en què ha remarcat que l'informe d'Ángel de la Fuente demostra que "Catalunya no té cap maltractament fiscal", i ha fet una defensa acèrrima del mètode utilitzat per l'economista per fer-ne el càlcul: "Per què hem de dubtar dels experts del govern d'Espanya?", ha subratllat.

Camacho ha recordat que les dades demostren que hi ha comunitats autònomes que "aporten més que nosaltres" i, malgrat tot, "no obren cap procés sobiranista i, a més, governen", ha remarcat. Per això, s'ha mostrat convençuda que l'informe de De la Fuente farà "reflexionar" molts catalans que ara aposten per la independència.

stats