POLÍTICA
Política 08/05/2013

El PP ja estudia accions judicials contra la comissió parlamentària del dret a decidir

Alícia Sánchez-Camacho assegura que la seva creació és el primer "acte d'insubmissió" a la resolució del Tribunal Constitucional que suspèn la declaració de sobirania

Marc Toro
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha explicat que el seu partit ja estudia accions judicials contra la creació de la comissió parlamentària del dret a decidir que s'ha aprovat aquest dimecres al Parlament. Els populars, que no han participat al debat previ a l'aprovació de l'òrgan parlamentari, consideren que la seva creació constitueix un "acte d'insubmissió" a la resolució del Tribunal constitucional per la qual s'ha suspès la declaració de sobirania del Parlament de Catalunya. "Es tracta d'un fet greu i insòlit, i d'una actuació anticonstitucional i antiestatutària", ha afirmat Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta popular ha lamentat que, després de la decisió del Constitucional, el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi afirmat que "seguirà el camí" del procés sobiranista. Així mateix, a carregat de nou contra el PSC, al considerar que "ha tornat a demostrar que és el soci necessari de Govern i ERC per la independència".

stats