CAP AL 20-N
Política 15/10/2011

Sánchez-Camacho demana el vot als decebuts "per la deriva independentista de CiU"

La líder del PP de Catalunya afirma que "a la dinastia socialista hem tingut a Zapatero I i Rubalcaba serà Zapatero II"

Acn
2 min

BarcelonaLa presidenta del Partit Popular de Catalunya, ha afirmat avui que "el PP presenta una candidatura que serà protagonista del canvi a Catalunya i a Espanya". Així, ha assegurat que "Catalunya i Espanya necessiten un canvi; un canvi tan gran com el forat econòmic que han deixat els socialistes. I el Partit Popular representarà aquest canvi". Sánchez-Camacho ha fet aquestes durant la sessió fotogràfica de les candidatures al Congrés i al Senat del PP, encapçalades per Jorge Fernández a Barcelona, Enric Millo a Girona, Alejandro Fernández a Tarragona i Josep Ignasi Llorens a Lleida.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Sánchez-Camacho, "en aquesta candidatura comptem amb l'experiència professional i política i també amb la renovació i un increment substancial de la presència de dones". "Són persones responsables, preparades i serioses, que tenen per davant el gran repte de treure Catalunya de la crisi i jo els hi demano treball, humilitat i proximitat a les persones", ha afegit.

La presidenta del PP ha afirmat que "la crisi econòmica ha estat dura a tota Europa, però per als espanyols i catalans ha estat molt més dura per culpa de la incompetència de Zapatero i els seus ministres". "El Partit Socialista es el partit de l'atur: a la dinastia socialista hem tingut a Zapatero I i Rubalcaba serà Zapatero II, perquè ja hem vist el que ha fet des del govern: més atur, més deute i més retallades socials", ha assenyalat

En aquest sentit la presidenta del PP, ha apel·lat al suport de tots aquells catalans que s'han sentit decebuts pels "enganys i la mala política econòmica dels socialistes i per la deriva independentista de CiU". Per a Sánchez-Camacho, "el 20 de novembre només hi ha dues alternatives, que passen pels socialistes que representen més crisi, més deute i més enganys, o pel Partit Popular, una candidatura d'homes i dones preparats per generar confiança i esperança, oportunitats i llocs de treball".

Per la seva part, el cap de llista del PPC per Barcelona, Jorge Fernández, ha explicat que "el 20-N Catalunya serà decisiva perquè Mariano Rajoy sigui el pròxim president del govern". Fernández ha recordat que les passades eleccions generals, el 2008, Zapatero les va guanyar gràcies a Catalunya. "Ara Catalunya també serà decisiva per decidir el pròxim president, però en aquest cas serà Mariano Rajoy". El candidat popular ha afirmat també que "és necessari el canvi per sortir de la crisi, per què quan Espanya va bé, Catalunya va millor".

stats