Publicitat
Publicitat

EL NOU FINANÇAMENT

Sánchez-Camacho: "El camí de la Hisenda pròpia unilateral encara generarà més problemes"

La presidenta del PP català, en una entrevista a TVE, assegura que el seu partit encara no ha descartat el vot contrari a la proposta de nou model de finançament

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dimarts al matí en una entrevista a TVE que "el camí de la Hisenda pròpia unilateral encara generarà més problemes". Camacho ha fet aquestes valoracions en referència a les converses que s'estan duent a terme aquests dies a l'entorn del nou model de finançament per a Catalunya i sobre el qual el PP es podria abstenir. "Però tampoc hem descartat votar-hi en contra", ha volgut matisar la presidenta dels populars catalans.

Pel que fa a la seva proposta de finançament, Camacho ha considerat que cal un model singular dins la Lofca que mantingui l'esperit multilateral amb la resta de comunitats autònomes.

La presidenta del PP català ha volgut deixar clar, tanmateix, que si el Govern recorre davant el Tribunal Constitucional contra el decret llei en matèria de salut de l'executiu espanyol –que el Consell de Garanties Estatutàries ha assenyalat com a inconstitucional–, això "influirà" en la relació entre els populars i el gabinet català.

RE

Més continguts de