El PP exigirà reduir les delegacions exteriors catalanes per aprovar els pressupostos per al 2012

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, també demana que s'acabi amb les "subvencions polítiques supèrflues"

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha exposat avui les seves tres exigències per facilitar l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat: que es redueixi l'aparell exterior de delegacions catalanes a l'estranger, que s'aprimi el sector públic i que se suprimeixin les "subvencions polítiques supèrflues". En essència, aquestes tres demandes ja estaven incloses, d'una manera o una altra, en el pacte per als comptes de 2011 que van subscriure CiU i PP.

Més enllà d'això, Sánchez-Camacho també ha reclamat al Govern que no retalli més la sanitat, però al mateix temps l'ha instat a no apujar els impostos.

Sobre la possibilitat que l'executiu hagi de fer una pròrroga tècnica dels pressupostos fins que no aprovi els de l'any que ve, la presidenta del PP català s'ha mostrat confiada en què el Parlament "estarà a l'alçada" i que el Govern els tramitarà abans que acabi el 2011.

Més continguts de