Política 14/03/2015

Sánchez-Camacho: "El projecte separatista ja està moribund"

La presidenta del PP a Catalunya assegura que els tres assessors d'ERC al Govern són la "troika independentista"

Agències
1 min
Alberto Fernández Díaz i Alícia Sánchez-Camacho / EFE

BarcelonaLa presidenta del PP a Cayalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha posat avui en dubte que se celebrin les eleccions autonòmiques del 27 de setembre, després que les últimes enquestes apuntin a un augment dels catalans contraris a la independència i a un descens dels diputats de CiU al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions en la seva intervenció com a "telonera", segons s'ha definit a ella mateixa, durant la presentació oficial del candidat a alcalde de Barcelona pel PP, Alberto Fernández Díaz.

En un auditori situat a la zona alta de Barcelona, ple de militants i simpatitzants, la líder popular ha assegurat que "el projecte separatista està ja moribund" i ha afegit que en les pròximes eleccions del 27S "Artur Mas sap que pot tenir sol trenta diputats" pel "desencant" dels independentistes.

Ha remarcat que, en tot cas, "no va haver eleccions plebiscitàries ni referèndum, mai, a Catalunya" i que la cita electoral de setembre, de celebrar-se finalment, seran unes eleccions autonòmiques.

Sánchez-Camacho també ha criticat els tres nous assessors d'ERC que ha incorporat el Govern, a qui ha definit com la "troika independentista".

stats