CANVI DE CICLE
Política 07/01/2014

El PP insta Rubalcaba a oblidar una refoma constitucional "impossible" i a "posar ordre" al PSC

Sánchez-Camacho deplora que el líder del PSOE vingui a Catalunya a avalar l'"autoengany" d'un PSC "acomplexat" i exigeix que tanqui files amb Rajoy per frenar la consulta a cop de Constitució

Marc Colomer
1 min

BarcelonaNi consulta ni reforma federal de la Constitució per frenar el repte sobiranista. Discurs únic PP-PSOE i ordre al PSC. Aquest és el resum de la intervenció, aquest dimarts, de la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ha advertit a Alfredo Pérez Rubalcaba que la reforma federal de la Constitució és un "autoengany" sense "cap recorregut ni futur" perquè no hi ha majories perquè avanci. No n'hi ha ni n'hi haurà, perquè ja ha deixat clar que el PP no hi participarà sota cap concepte.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per tot plegat, ha exigit al líder del PSOE que en lloc d'"avalar la política erràtica" de Pere Navarro es reuneixi i s'alineï amb Mariano Rajoy per aturar a cop de Constitució i lleis la consulta del 9 de novembre. Camacho ha assegurat que Rajoy ja ha avisat Rubalcaba que no pensa obrir el meló constitucional perquè "empitjoraria la situació". Per ella, les solucions poden venir del nou finançament, que hauria d'haver entrat en vigor aquest 1 de gener del 2014.

En terra de ningú

Camacho ha carregat contra un PSC "acomplexat" que evita unir forces a PP i C's contra la consulta que deixarà Catalunya "fora d'Europa i d'Espanya i fora de la legalitat i la Constitució". Per la líder dels populars catalans, la reunió entre les cúpules de PSC i PSOE no és altra cosa que "una escenificació per plantejar solucions que només es creuen ells".

stats