NOU FINANÇAMENT
Política 26/07/2012

Sánchez-Camacho avança a Mas que Rajoy rebutjarà el seu pacte fiscal

La líder del PP a Catalunya afirma que el cap de govern espanyol defensa que "no es pot presentar un model que trenqui amb les regles democràtiques"

Acn
1 min
Alícia Sánchez-Camacho, que ahir va tenir  un paper secundari, amb Oriol Pujol.

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha reiterat la seva aposta per un pacte fiscal "real i possible que no generi frustracions". En una entrevista a RAC1, ha avisat que el que provoca frustració és demanar "coses difícils de complir" i ha avisat que "és responsable qui genera expectatives", en referència al president de la Generalitat. En aquest sentit, ja ha avançat que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, dirà a Mas que "no es pot presentar un model que trenqui amb les regles democràtiques". Així, la líder popular ha justificat el vot en contra del seu partit a les parets mestres del pacte fiscal perquè creu que no és un model real i possible. Ha lamentat que hagi estat un "pacte predestinat" entre CiU, ICV-EUiA i ERC i ha afegit que les posicions no s'han mogut des del principi, sinó que s'han "endurit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Respecte a les negociacions que a partir d'ara començaran entre el Govern i l'executiu espanyol, la presidenta dels populars ja ha avançat que Rajoy dirà a Mas que la situació econòmica és d'extrema dificultat i això suposa un grau de complicació més. També ha afegit que el president espanyol li traslladarà que no es pot presentar un model que trenqui les regles del joc perquè per això es necessiten majories qualificades. "Per això li deia a Mas que hi havia la possibilitat d'acordar un model propi i singular", ha afegit Sánchez-Camacho.

stats