Publicitat
Publicitat

LA GOVERNABILITAT DE CATALUNYA

El PP no presentarà una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat

Així ho ha explicat la presidenta dels populars catalans, Alicia Sánchez-Camacho, en la intervenció posterior a la reunió del comitè executiu del PP

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que el seu partit no presentarà una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat per al 2012. Ha estat en la intervenció posterior a la reunió del comitè executiu dels populars catalans celebrada aquest dissabte al matí. Sánchez-Camacho, tal com ja ha anat reiterant aquesta setmana, ha insistit que el seu partit està obert a retirar l'esmena a la totalitat a la llei d'acompanyament dels pressupostos sempre que el Govern moduli les seves propostes de taxa turística i tiquet moderador en la sanitat pública.

"Artur Mas té en el PP el seu millor aliat", ha assegurat la líder popular catalana. En la línia del que ja va explicar aquest dijous, Sánchez-Camacho ha reiterat que els populars catalans són els interlocutors adequats per tal que arribin a Catalunya els 759 milions corresponents a la disposició addicional tercera i que l'Estat deu a Catalunya. Això sí: ha circumscrit el pagament d'aquesta suma a la millora en la situació econòmica.

Sánchez-Camacho ha dedicat part del discurs a destacar el "poder" que ha assolit el PP català en l'estructura del govern espanyol.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT