Publicitat
Publicitat

Ana Mato: "La mort de Fraga és una pèrdua molt sentida per a la societat espanyola en general"

La ministra de Sanitat, Ana Mato, ha destacat "el gran sentiment de tristesa" de tot el Partit Popular per la mort de qui ho "va donar tot per Espanya"

La ministra de Sanitat , Serveis Socials i Igualtat , Ana Mato , ha destacat  " el gran sentiment de tristesa " de tot el Partit Popular per la mort de qui ho "va donar tot per Espanya " . Mato ho ha manifestat poc després de conèixer la mort del president fundador de la formació , Manuel Fraga .

P er això , segons les seves paraules , ha reconegut no saber encara qüestions com on s'instal·larà la capella ardent o el lloc on pugui celebrar-se el funeral . La ministra de Sanitat , que segueix sent responsable d'Organització del PP , ha afirmat que la de Fraga és una pèrdua molt sentida no només en tot el partit , sinó a "la societat espanyola en general " .

" Avui és un dia molt trist per a Espanya " , ha afegit la dirigent del Partit Popular , per a qui Fraga " sempre va treballar pensant en Espanya" . Mato ha avançat que el Partit Popular organitzarà en pocs dies un homenatge a la figura de qui fins aquest diumenge ha estat el seu president fundador .

21D

Etiquetes

Més continguts de