CAP AL 20-N
Política 04/11/2011

Mato: "El PP mai enganyarà Catalunya com ho ha fet el PSOE"

La vicesecretària general del PP fuig d'estudi en ser preguntada pel pacte fiscal, però assegura que “els diners que corresponguin a Catalunya arribaran a Catalunya”

Sara González
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } “El PP mai enganyarà Catalunya com ho ha fet el PSOE”, ha etzibat la vicesecretària general del PP, Ana Mato, durant la visita a un centre de Formació Professional a Barcelona. Preguntada per quin és el seu posicionament davant el concert econòmic que reivindica Catalunya, Mato ha assegurat que la creació d'ocupació és el “primer objectiu” del seu partit, tot i que ha afegit que “els diners que corresponguin a Catalunya arribaran a Catalunya”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

p { margin-bottom: 0.21cm; } Acompanyada del candidat del PP català, Jorge Fernández Díaz, i de la presidenta del partit, Alicia Sánchez-Camacho, Mato ha afirmat que les dades del CIS que donen al PP un avantatge de 16 punts sobre el PSOE posen en evidència que “Rubalcaba ha sigut un fracàs” i que, per tant, és “coresponsable juntament amb Zapatero” dels cinc milions d'aturats. “L'atur juvenil és el gran fracàs de Zapatero, Chacón i Rubalcaba. Ells són els responsables d'una generació perduda”, ha afegit Sánchez-Camacho.

stats