Publicitat
Publicitat

Andrea Fabra diu que no pensa dimitir pel seu "'que se jodan'"

La diputada del PP considera que va ser una expressió "poc afortunada"

La diputada d el PP per Cast elló Andrea Fabra ha afirmat avui que la seva exclamació "'que se jodan'" va ser "poc afortunada i impròpia" d' ella, però anava dirigida a un diputat socialista, i que, per això, no pensa dimitir.

Andrea Fabra ha fet aquestes declaracions davant preguntes d els periodistes en arribar al XIII Congrés Provincial d el PP de Cast elló.

El PSOE ha demanat a Fabra que abandoni el seu escó per entendre que durant el ple d el Congrés en què el presi dent d el govern espanyol, Mariano Rajoy, va anunciar els nous ajustos, ella va cridar "'que se jodan'" en el moment en què s'anunciava una disminució de la pr estació per als desocupats.

Fabra ha asseverat que és "indignant" que el partit socialista hagi "aprofitat un drama social que afecta cinc milions i mig d'aturats p el s quals sento absolut respecte, per orquestrar una campanya falsa i de difamació contra la meva persona".

Per això, davant la pregunta "li ha passat p el cap de dimitir?", la diputada ha dit: "No, per unes acusacions falses sobre unes paraules que he pronunciat, no".

RE

Més continguts de