Política 16/05/2019

Andrea Levy renuncia a l’escó al Congrés

La diputada per Madrid vol centrar-se en les eleccions a l’Ajuntament, a les quals també és candidata

Dani Sánchez Ugart
1 min
Levy (PP): "Emparar les víctimes de violència de gènere no és una qüestió d'ideologia"

MadridLa desfeta del PP a les eleccions del 28 d’abril ha deixat pocs llocs a repartir, i molts polítics sense plaça. En aquest context la diputada electa Andrea Levy, que es presentava a la llista per Madrid a les generals, ha renunciat aquest dijous al seu escó al Congrés, amb vista a les eleccions a l’Ajuntament, on va de número dos de la llista popular.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, Levy ha explicat que pren la decisió per centrar-se en la campanya municipal, en què farà tàndem amb el cap de llista del PP, José Luis Martínez-Almeida, que ho té molt complicat per arrabassar-li l’alcaldia a Manuela Carmena, favorita destacada a les enquestes. Levy no renunciarà formalment a l’acta de diputada, sinó que directament no la recollirà, i serà el número 8 de la llista per Madrid del PP, José Ignacio Echániz, qui n'agafarà el relleu.

Els diputats tenen fins dilluns de la setmana que ve per recollir les seves actes, justament un dia abans de la constitució de les Corts, que es farà dimarts, amb la votació també de la mesa del Congrés.

stats