Publicitat
Publicitat

PLANTADA DE MAS-COLELL

El PSC insisteix que l'obligació del Govern era anar al Consell de Política Fiscal a intentar negociar

La diputada socialista Eva Granados defensa la consellera andalusa, que es va aixecar i marxar, però defensa que "la situació obliga a tenir espais de diàleg amb l'Estat"

La secretària de Cohesió Social del PSC, Eva Granados, ha insistit aquest dimecres que "l'obligació" del Govern era assistir a la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera de dimarts a intentar negociar i arribar a acords. En roda de premsa, Granados ha opinat que l'actitud de l'executiu de CiU pot portar a "l'absurd", perquè segons aquesta tesi, el PSC no aniria a cap trobada amb el Govern perquè ja sap que habitualment ho pacta tot amb el PP, i ha posat l'exemple de la Comissió de Benestar, de la qual és membre. "Entenc el desvergonyiment davant un govern central que està sent molt insensible, però l'obligació del Govern és seure i arribar a acords", ha dit.

Després que el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, decidís dimarts no assistir a la trobada del Consell de Política Fiscal a Madrid, Granados ha reiterat la postura expressada dimarts pel portaveu adjunt al Parlament, Xavier Sabaté. Segons ella, el Govern es podria haver aixecat i marxar com va fer Andalusia, però almenys hauria d'haver participat en la reunió, perquè "la situació obliga a tenir espais de diàleg amb l'Estat".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT